Nieuws

In 2017 hebben we een aantal veranderingen doorgevoerd in ons bedrijf. Ninon heeft een nieuw model zadel ontwikkeld. We hebben samenwerking met collega’s gezocht en Ninon is docent geworden.

Het nieuwe model zadel, de Upriser, is toegevoegd aan de collectie. Dit zadel is bedoeld voor paarden met een extreem hoge schoft. De vrijheid die de kop van het zadel geeft aan het paard, zonder te smal of knijperig te worden is echt een verbetering voor deze problematiek.

We hebben in 2017 samenwerking gezocht met collega’s in het land. Ten eerste om het onderhoud van de zadels van onze bestaande klantenkring over te nemen en sinds kort ook voor het leveren van nieuwe Schutte zadels. Door nauw samen te werken zijn de partners goed op de hoogte van de mogelijkheden die Schutte zadels bieden aan paard en ruiter.

Dit jaar is de erkende opleiding Zadel- en Tuigdeskundige van Saddle Professional gestart  in Leusden. Ninon is gevraagd als docent voor de modules “Zadel 1, beoordelen en herkennen” en “Zadel 2, vullen en oplossen”.  Ze wil graag haar kennis die ze in de afgelopen 17 jaar als zadelmaker heeft opgedaan doorgeven. Voor meer informatie zie de website www.saddleprofessional.nl.