Bedrijfsinfo

Zadelatelier Schutte is gespecialiseerd in het leveren van zadels voor vele paardenrassen. Paard en ruiter staan centraal als het gaat om een correct passend zadel. Zadelatelier Schutte maakt zadels die persoonlijk worden afgestemd op u en uw paard. In goed overleg met de ruiter wordt er samen gezocht naar de juiste samenstelling en uitvoering van het nieuwe zadel. Welke rijdiscipline u ook volgt, een goed passend zadel verhoogt het rijplezier en is de weg naar betere prestaties.

Naast het persoonlijk afgestemde zadel voor de combinatie ruiter en paard, zijn er ook zadels uit voorraad leverbaar. Een aantal modellen zijn in de loop van de jaren nauwelijks meer veranderd en voor een aantal rassen zeer goed doorontwikkeld. Dit heeft als voordeel dat de ruiter direct van het zadel gebruik kan maken. Een zadel uit de voorraad wil niet zeggen dat er concessies gedaan wordt aan de pasvorm! De aanmeting gaat net zo in z’n werk als met een persoonlijk afgestemd zadel. Op het moment dat er besloten wordt dat het zadel goed past voor ruiter en paard, kan men de keuze maken voor een voorraadzadel of een persoonlijk afgestemd zadel.

Voor de service en garantie en tarieven kunt u verder in deze site meer informatie halen.

De samenwerkende partners kunt u benaderen voor een consult aan huis. Zij zijn zelfstandig ondernemers en hebben zo hun eigen tarieven en leveringsvoorwaarden.